Selected Bags

Zilnic 09:00 - 19:00

Targu Mures
0751120087
Servicii
Informatii:

genti lucrate manual - ecologic

Bună tuturor.

Numele meu este Hajnal Antal şi mi-am înfiinţat societatea, Selected Bags, în 2013 cu scopul de a crea accesorii prietenoase cu mediul pentru a promova conştientizarea şi protecţia mediului.

Am ales hârtia reciclabilă ca materie primă pentru genţile mele de calitate, create manual, hârtie care devine durabilă şi rezistentă la apă prin metode speciale. Oricine cumpără un produs Selected Bags cumpără o geantă unică cu strălucire, culori vii şi modele variate, care cu siguranţă vă va transforma în centrul atenţiei, cu fiecare ocazie.

În ultima mea colecţie, combin hârtia şi pielea într-un mod unic, oferind genţilor mele personalizate o formă nouă comparativ cu colecţia anterioară şi, ca atare, îmi duc stilul individual la un nou nivel, “îmbinând” materiale diferite.

Marca Selected Bags este o linie de modă conştientă social şi ecologic, creată în Transilvania, România – dar cu o dorinţă de a avea un impact asupra lumii. Obiectivul nostru este să îmbinăm moda cu conştientizarea mediului.

Selected Bags nu este doar o marcă, este un mesaj care vă îndeamnă să îndrăzniți să fiţi unice şi să atrageţi atenţia asupra conştientizării problemelor de mediu. Vă invit să călătoriţi cu mine şi să creştem împreună. Veniţi cu mine şi exploraţi minunata lume Selected Bags

Zona livrare:

Romania

Facebook Instagram
Date contact

Pentru a efectua o comanda, apeleaza numarul de mai jos.

Sugestii

Alte afaceri din Targu Mures:

Listare documente

Non-stop

Targu Mures
0753581467
Servicii
Despre:

Listare documente alb-negru/color, îndosariere, laminare, scanare, arhivare pe suport elecronic, multiplicare cursuri, carte și documente (xerox) cu livrare la domiciliu.

Zona livrare:

Târgu Mureș

Tad`s - Brutarie patiserie

Zilnic - 09:00 - 16:00

Targu Mures
0737558611
Producători locali
Despre:

Tad'S Patiserie este un nou concept de produse de patiserie și brutărie cu produse 100 % tradițională direct de la producători.

Zona livrare:

Bucuresti, Brașov, Târgu Mureș, Cluj Napoca

Informatiile de mai sus sunt gresite?

Contacteaza-ne pentru a efectua modificarile (telefonic sau direct de pe site).

Informații

Serviciu de listare oferit gratuit.
#stauacasă și cumpăr online.

Informatii
© MagazineLocale.Ro 2021 - Magazine și afaceri locale cu livrări la domiciliu.
Pentru o buna functionare, acest site foloseste cookies.