#stămacasă

De ce am creat acest proiect?

Pentru a lupta împotriva Coronavirusului împreună.

HomeImg

Despre magazinelocale.ro

Salut, eu sunt Mirel.

Prezentul site este versiunea in limba romana a site-ului www.spesaonlinelocale.it.

Ideea de a face acest site si in Romania mi-a venit dupa ce am vazut ca in Italia chiar a ajutat micile afaceri locale (magazine, restaurante, brutarii etc), dar si din dorinta de a face ceva ceva util pentru societate 😊.

Ideea site-ului spesaonlinelocale.it a fost a bunilor mei prieteni Marius si Paula (cei din poza de mai sus, fondatori mediacreators.it ).

Site-ul a listat in mai putin de doua saptamani peste 500 afaceri locale. Se pare ca a fost de un real ajutor pentru micile afaceri locale, cat si pentru cei izolati la domiciliu, intrucat feedbackul a fost foarte pozitiv. Magazinele primeau comenzi iar oamenii erau mai linistiti stiind ca se pot bucura de aceleasi produse ca si inainte, avand acum o metoda sa ia legatura cu magazinul. Astfel am cerut acordul lor si iata si versiunea romaneasca a site-ului.

#eustauacasă

Acest proiect provine din nevoia de a cumpăra necesități de bază în perioada de carantină fără a pleca de acasă.

După câteva cercetări, am văzut că nu este ușor să găsim o listă completă de afaceri locale care oferă, pe lângă produse, și livrare la domiciliu.

Am putea crea un site de comerț electronic cu mai multe caracteristici?

Sigur, dar nu a fost ceea ce ne-am dorit! Un site de comerț electronic necesită mai mult timp pentru a îl dezvolta, fotografii ale produsului, diferite aspecte birocratice etc.

Conform experienței noastre, nu toți oamenii sunt capabili să cumpere online (de exemplu, persoanele în vârstă).

Considerăm că într-un moment atât de dificil, cel mai simplu mod de a face cumpărături este să sunați sau să trimiteți un mesaj pe Whatsapp pentru a comanda un produs, în loc să faceți o achiziție online.

Suntem convinși că acest proiect se poate îmbunătăți foarte mult, dar să ne amintim că singurul său obiectiv este de a oferi posibilitatea tuturor oamenilor să găsească lista de activități și magazine cu livrare la domiciliu din zona lor, sau altele decat cele care sunt disponibile pe platforme consacrate si poate deja aglomerate.

Informații

Serviciu de listare oferit gratuit.
#stauacasă și cumpăr online.

Informatii
© MagazineLocale.Ro 2022 - Magazine și afaceri locale cu livrări la domiciliu.
Pentru o buna functionare, acest site foloseste cookies.